Rubi in Rudi ustvarja s prilogo Nika

Za revijo Nika, ki je priloga Dnevniku in Nedeljskemu dnevniku smo pripravili dve ustvarjalni ideji za velikonočne praznike

Kako  pa vi barvate velikonočna jajca? Klasično s čebulo, kupljenimi barvami ali uporabljate svoj “trik”? Jajce lahko prebarvamo tudi z voščenimi barvicami…Hm, zanimivo?? Ja, otroci bodo z veseljem ustvarjali z vami in pobarvali svoje jajce.

velika noc ideje

Kam pa jajca lahko shranimo? V velikonočne košarice..in še en plus, košarice so pripravljene iz reciklirane embalaže (odpadni lončki od jogurta) in vrvi. Torej imate ves potreben material že doma :).

Sočasno do 30.3. poteka tudi nagradna igra kjer vas vabi k sodelovanju Mercator. Več v prilogi.

Oglejte si celotni članek objavljen v Niki; priloga-Nika

 

Comments are closed.
Vnesite podatke za nadaljevanje branja...
Strinjam se, da s klikom na gumb "Odkleni vsebino" dovoljujem, da mi dovolite dostop do vsebine strani, mi pošiljate koristne vsebine in vabila na zanimive (brezplačne) dogodke, ter obdelujete moje podatke - vse v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
V vsakem trenutku se lahko odjavim od prejemanja sporočil.
Organiziraj nepozaben otroški rojstni dan
Prenesite BREZPLAČEN vodič za organizacijo rojstnega dne, ki se ga bo vaš otrok še dolgo spominjal.
(Že preko 2.000 prenosov)
Strinjam se, da s klikom na gumb "Prenesi vodič" dovoljujem, da mi pošljete vodič, koristne vsebine in vabila na zanimive (brezplačne) dogodke, ter obdelujete moje podatke - vse v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
V vsakem trenutku se lahko odjavim od prejemanja sporočil.