Sodeluj v nagradni igri – podarjamo pinato!

Otroški rojstni dan lahko obogatimo na več načinov. Vas zanima kako? Rojstni dan lahko obogatimo s programom, igrami, lahko z animatorji ali pa s posebnimi dodatki, ki so pika na i praznovanju. Če iščete malo drugačno idejo za popestritev praznovanja, vam bo ta ideja všeč! Ste že slišali za pinato?

V Sloveniji sicer ni tako zelo poznana, kot po državah kot so Španija in Mehika. V teh državah pa je pinata ob praznovanju rojstnega dne kar nekaj “nujnega”.

Da pa bo praznovanje posebno in nepozabno tudi za vašega otroka, smo se odločili, da nekomu podarimo čudovito pinato, ki jo bo lahko napolnil s sladkarijami. In se podal na lov za sladkarijami.

 

nagradna-igra-Rubi-Rudi

 

Kako sodelujem v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodelujete med 15.4.-20.4.2016. Za sodelovanje kliknite tukaj.  

 

Pravila nagradne igre

Sodeluje lahko vsak starejši od 18. let, ki bo pravilno izpolnil zgornji korak.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen po e-pošti, kjer se bomo tudi dogovorili za prevzem nagrade. Nagrada ni izplačljiva v gotovini in se podarja prazna brez sladkarij.

 

 

Lahko jo izdelate kar sami doma. Kako? Poglejte si tukaj. 

Comments are closed.
Vnesite podatke za nadaljevanje branja...
Strinjam se, da s klikom na gumb "Odkleni vsebino" dovoljujem, da mi dovolite dostop do vsebine strani, mi pošiljate koristne vsebine in vabila na zanimive (brezplačne) dogodke, ter obdelujete moje podatke - vse v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
V vsakem trenutku se lahko odjavim od prejemanja sporočil.
Organiziraj nepozaben otroški rojstni dan
Prenesite BREZPLAČEN vodič za organizacijo rojstnega dne, ki se ga bo vaš otrok še dolgo spominjal.
(Že preko 2.000 prenosov)
Strinjam se, da s klikom na gumb "Prenesi vodič" dovoljujem, da mi pošljete vodič, koristne vsebine in vabila na zanimive (brezplačne) dogodke, ter obdelujete moje podatke - vse v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
V vsakem trenutku se lahko odjavim od prejemanja sporočil.