Vodne vragolije z Rubi in Rudi

Od maja dalje, ko je zunaj že zelo toplo, naša praznovanja rojstnih dni popestrimo z vodnimi igrami, katere smo poimenovali vodne vragolije.

In kaj počnemo pri vodnih vragolijah? 

Vodne vragolije vključimo v praznovanje rojstnega dne na prostem (lokacija Brod in Trnovo) , kjer so otroci preoblečeni v kopalke.

Igramo se gibalne igrice, postavljamo poligone, se škropimo z vodo in se hladimo ob igri z vodo. Igre prilagodimo starosti in številu otrok.

 

Poleg vodnih vragolij vključimo tudi druge gibalne igre, animacijo in jahanje konja.

vodne-igre

 

Za rezervacijo, informacije in vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte na 040 415 211 ali nam pišite na tanja@rubirudi.com.

Comments are closed.
Vnesite podatke za nadaljevanje branja...
Strinjam se, da s klikom na gumb "Odkleni vsebino" dovoljujem, da mi dovolite dostop do vsebine strani, mi pošiljate koristne vsebine in vabila na zanimive (brezplačne) dogodke, ter obdelujete moje podatke - vse v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
V vsakem trenutku se lahko odjavim od prejemanja sporočil.
Organiziraj nepozaben otroški rojstni dan
Prenesite BREZPLAČEN vodič za organizacijo rojstnega dne, ki se ga bo vaš otrok še dolgo spominjal.
(Že preko 2.000 prenosov)
Strinjam se, da s klikom na gumb "Prenesi vodič" dovoljujem, da mi pošljete vodič, koristne vsebine in vabila na zanimive (brezplačne) dogodke, ter obdelujete moje podatke - vse v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
V vsakem trenutku se lahko odjavim od prejemanja sporočil.