Pravila za najem igralnice Rubi in Rudi

Za vaše najboljše počutje v času najema igralnice ali praznovanja z nami si prosim preberite pravila.

 

Praznovanje rojstnega dne z animatorjem

Prihod

Dragi starši slavljenca in gostje,  prosimo vas, da na praznovanje pridete pravočasno, vendar ne več kot 10 minut pred pričetkom rojstnega dne.

V primeru otrokovih alergij ali drugih posebnosti prosimo, da opozorite animatorje ob prihodu.

Otroci v igralnico vstopajo obuti v nedrseče copate ali čisto športno obutev, ki jo prinesejo s seboj.

Zadnjih dvajset minut animacije je namenjeno torti in slavju. Po dveh urah praznovanja starši otroke lahko prevzamejo v svoje varstvo in/ali odpeljejo domov.

Otroci se lahko po koncu praznovanja pod nadzorom staršev še naprej igrajo v igralnici do konca dogovorjene ure odhoda.

Hrana in pijača se v igralni del NE nosita.

Starše prosimo, da nam nekaj dni pred praznovanjem sporočijo število otrok, ki bodo
prisotni na rojstnem dnevu. To nam je v veliko pomoč pri organizaciji celotnega praznovanja.

Železna vrata se med tednom zaprejo po 19.uri, v soboto po 12.uri. Koda za izvoz iz parkirišča je napisana na vratih igralnice.

So starši prisotni na praznovanju?

Starši so dobrodošli na začetku praznovanja, ko je čas za sprejem staršev in povabljenih otrok ter ob koncu, ko se otroci poslavljajo.

Prisotnost staršev v času praznovanja ni potrebna, saj so otroci ves čas pod nadzorom animatorjev, ki zanje skrbijo v času praznovanja.

Večletne izkušnje so pokazale, da prisotnost staršev odvrača pozornost otrok, zaradi česar je njihova igra motena, otroci drugače sodelujejo, kvaliteta animacije pa je lahko nižja.

V kolikor želite biti vseeno prisotni, potem vas naprošamo, da animatorjem prepustite vodenje in animacijo otrok.

V kolikor koristite kotiček za starše ga na grobo očistite, da je pripravljen na končno čiščenje. V nasprotnem primeru, da ni grobo počiščeno (umazane in polite mize, stoli, koščki hrane, škatle od pizz, piva, smeti, itd.,…), vam zaračunamo dodatno čiščenje v znesku 30€.

Vse kar prinesete za starše in otroke,  po zaključku tudi odnesete.  Prostor se uredi v tako stanje, kot ste ga dobili. Mize in stole pa se postavi nazaj na svoje mesto.

Prisotnost staršev otrok do četrtega leta je obvezna ves čas praznovanja.

 

Najem igralnice

Prihod in vstop v igralnico

Igralnica se odpre 15 min pred prihodom staršev in otrok. Igralnico vam  pred dogodkom odklenemo, nato pa vas pustimo same. Ponovno se vidimo malo pred zaključkom praznovanja.

Ob prihodu se v garderobi otroci preobujejo v copate, ali ostanejo v nogavicah v kolikor nimajo copat.
Staršem so na voljo odrasle copate ali modre vrečke za zaščito čevljev za nadaljnji vstop v igralnico.

Vstop v igralnico je le v copatih, v kotičku za starše je vstop dovoljen tudi v čevljih.

Wc-ji za starše so v 1. nadstropju desno (nadstropje nižje), ločene so moške in ženske toalete. Za mlajše otroke pa je na uporabo otroški wc v naši igralnici.

 

Hrana in pijača

Hrana in pijača se obeduje le v zato namenjenem prostoru, prostor za starše in jedilni kotiček, kjer so mize za otroke. Po igralnici in igralih ne hodimo s hrano in pijačo.

V kuhinji vam je na uporabo ves pribor za pripravo hrane, pijače in torte. Za otroke imate na voljo plastičen pribor in krožnike, za odrasle pa tudi keramične krožnike in pribor.

Na uporabo imate tudi štedilnik, hladilnik in zamrzovalnik.

Na voljo vam je tudi kavni aparat, ki sprejema kovance in vrača razliko.

Igrala in igrače

Igranje ter uporaba igral, rekvizitov, igrač in inventarja, je na lastno odgovornost.

Igrala so namenjena igri otrok do 12. let starosti, starejšim in odraslim uporaba igral ni dovoljena. Skakanje po trampolinu dovoljeno do max. teže 80 kg. Na igralo vstopamo le v copatih!

Mlajšim otrokom je namenjen igralni kotiček na steni, velike in male kocke iz pen, lesena železnica, itd. Starši sami presodite glede na starost otrok, kaj je primerno za igro vaših otrok.

Plezanje po zunanji mreži igrala in stebrih ni dovoljeno.

V igralnici je na uporabo radio z cd in usb predvajalnikom. Za usb držite tipko stop, da preklopi na usb.

 

Zaključek in pospravljanje 

Igralnica se pred zaključkom termina pospravi in uredi v prvotno stanje (žogice v bazen, igrače v škatle, penaste kocke urejene, mize na svoje mesto..).

V primeru najema igralnice brez animatorja se najemnik obvezuje, da pospravi in odnese vse kar je prinesel s seboj. Ločevalni smetnjaki se nahajajo na desni strani od izstopa iz stavbe, po stopnicah zadaj za stavbo ob železniški progri. Ne pri lokalu, ki so lastniški zabojniki. 

Končno čiščenje uredimo mi.

V kolikor koristite igralnico jo pred zaključkom termina na grobo očistite, da je pripravljena na končno čiščenje. V nasprotnem primeru, da igralnica ni grobo počiščena (umazana posoda, krožniki, umazane in polite mize, stoli, koščki hrane, škatle od pizz, piva, smeti, itd.,…), vam zaračunamo dodatno čiščenje v znesku 30€.

Vse kar prinesete za starše in otroke,  po zaključku tudi odnesete.  Prostor se uredi v tako stanje, kot ste ga dobili. Mize in stole pa se postavi nazaj na svoje mesto.

Najemnik se obvezuje, da bo najeti prostor uporabljal kot dober gospodar ter ne bo namerno uničeval ali
odtujil igrač/predmetov, ki so v prostorih igralnice Rubi in Rudi. V kolikor pride do poškodovanja ali odtujitve opreme v času, ko je s prostorom razpolagal najemnik, je le-ta dolžan povrniti nastalo škodo igralnici.

15 minut pred zaključkom priporočamo, da se otroke in goste obvesti o zaključku praznovanja, da se lahko pripravite na pospravljanje prostora.

Ob dogovorjeni uri prostor prosim zapustite, da se lahko končno očisti in pripravi za naslednji dogodek.

Koda za izvoz iz parkirišča je napisana na vratih igralnice.

 

Plačilo 

Od 1.1. 2019 dalje se plačilo igralnice uredi pred zaključkom praznovanja, ko vam posredujemo račun na vaš email, v kolikor je prisoten animator se plačilo uredi z gotovino ob prejemu računa.

 

V kolikor boste potrebovali pomoč ali imeli vprašanja smo vam na voljo na 040 415 211 – Tanja.

 

 

 

Comments are closed.
Organiziraj nepozaben otroški rojstni dan
Prenesite BREZPLAČEN vodič za organizacijo rojstnega dne, ki se ga bo vaš otrok še dolgo spominjal.
(Že preko 2.000 prenosov)