Za vaše najboljše počutje v času najema igralnice ali praznovanja z nami si prosim preberite pravila. Glede na izbiro vašega paketa preberite le tisti del, ki je namenjen vašemu paketu. 

  1. Najem igralnice

  2. Praznovanje z animatorjem – All inclusive paket

  3. Praznovanje na kmetiji

******

1. Najem igralnice

Prihod in vstop v igralnico

Igralnica se vam odpre 15  min pred prihodom staršev in otrok. Igralnico vam  pred dogodkom odklenemo, nato pa vas pustimo same. Ponovno se vidimo malo pred zaključkom praznovanja.

Čas najema npr. : od 10.-13. ure pomeni, da vam je igralnica na voljo med tem časom, ob 13. uri pa zapustite prostor, da ga mi lahko končno očistimo in pripravimo za naslednji dogodek.

Ob prihodu se v garderobi otroci preobujejo v svoje nedrseče copate, ali ostanejo v nogavicah (nedrsečih) v kolikor nimajo copat.
Staršem so na voljo odrasle copate ali modre vrečke za zaščito čevljev za nadaljnji vstop v igralnico.

Vstop v igralnico je le v copatih, v kotičku za starše je vstop dovoljen tudi v čevljih.

Toaletni prostori

Wc-ji za starše so v 1. nadstropju desno (nadstropje nižje), ločene so moške in ženske toalete. Za mlajše otroke pa je na uporabo otroški wc v naši igralnici.

Animator ob najemu igralnice

En animator ob najemu igralnice skrbi za varstvo do 10 otrok nad 4.leta. V kolikor so na praznovanju prisotni starši mlajših otrok, so sami odgovorni za varstvo mlajših otrok od 4. let. V kolikor imate na praznovanju prisotnih več kot 10. otrok je priporočljiv dodatni animator.

Igrala in igrače

Igralnica je namenjena za varno igro med 20 do maksimalno 50 oseb.
Starši so v času najema odgovorni za varnost in igro svojih otrok.

Igranje ter uporaba igral, rekvizitov, igrač in inventarja, je na lastno odgovornost.

Igrala so namenjena igri otrok do 12. let starosti, starejšim in odraslim uporaba igral ni dovoljena. Skakanje po trampolinu dovoljeno do max. teže 80 kg, zaradi varnosti ene osebe naenkrat. Na igralo vstopamo le v copatih!

Mlajšim otrokom od 4. let je namenjen igralni kotiček na steni, velike in male kocke iz pen, lesena železnica in druge igrače. Starši sami presodite glede na starost otrok, kaj je primerno za igro vaših otrok. Pri večjem igralu je potreben nadzor otrok v času plezanja, skakanja, spuščanja po toboganu, itd.

Plezanje po zunanji mreži igrala in stebrih ni dovoljeno.

Glasba

V igralnici je na uporabo zvočnik za predvajanje glasbe, ki deluje na bluetooth,  usb ter radio. Navodila za uporabo so v mapi ob radiu. Zvočnika ne prenašamo po igralnici. Lahko uporabljate našo glasbo, lahko pa si sami prinesete s seboj glasbo na usb ključku oziroma jo predvajate direktno iz telefona.

Hrana in pijača

Hrana in pijača se obeduje le v zato namenjenem prostoru: prostor za starše in jedilni kotiček, kjer so mize za otroke. Po igralnici in igralih ne hodimo s hrano in pijačo.

V kuhinji vam je na uporabo ves pribor za pripravo hrane, pijače in torte. Za otroke imate na voljo plastičen pribor in krožnike, za odrasle pa tudi keramične krožnike in pribor za več kot 20 otrok in 20 staršev.

Na uporabo imate tudi štedilnik, pečico, hladilnik in zamrzovalnik.

Na voljo vam je tudi kavni aparat z napitki in okusno kavo, ki sprejema kovance in vrača razliko.

Sami prinesite s seboj: folijo, papirnate brisačke, prtičke in ostalo po želji za enkratno uporabo (za pakiranje tort za domov, itd,).

Zaključek in pospravljanje 

Igralnica se pred zaključkom termina pospravi in uredi v prvotno stanje (žogice v bazen, igrače v škatle, penaste kocke urejene, mize na svoje mesto..).

V primeru najema igralnice brez animatorja se najemnik obvezuje, da pospravi in odnese vse kar je prinesel s seboj. Ločevalni smetnjaki se nahajajo na desni strani od izstopa iz stavbe, po stopnicah zadaj za stavbo ob železniški progi. Ne pri lokalu, ki so lastniški zabojniki. 

Končno čiščenje uredimo mi.

V kolikor uporabljate konfete, pinjate ali druge zabavne rekvizite, ki puščajo “sledi” prosim, da po uporabi pomedete z metlo, da nam omogočite lažje čiščenje.

V kolikor koristite igralnico, jo pred zaključkom termina na grobo očistite, da je pripravljena na končno čiščenje. V nasprotnem primeru, da igralnica ni grobo počiščena (umazana posoda, krožniki, umazane in polite mize, stoli, raztrešeni konfeti, hrana po igralu, škatle od pizz, pijač, smeti, itd.,…), vam zaračunamo dodatno čiščenje v znesku 30€.

Vse kar prinesete za starše in otroke,  po zaključku tudi odnesete.  Prostor se uredi v tako stanje, kot ste ga dobili. Mize in stole pa se postavi nazaj na svoje mesto.

Pripomočki za čiščenje so ob koših za smeti, ob hladilniku.

Najemnik se obvezuje, da bo najeti prostor uporabljal kot dober gospodar ter ne bo namerno uničeval ali odtujil igrač/predmetov, ki so v prostorih igralnice Rubi in Rudi. V kolikor pride do poškodovanja ali odtujitve opreme v času, ko je s prostorom razpolagal najemnik, je le-ta dolžan povrniti nastalo škodo igralnici.

15 minut pred zaključkom priporočamo, da se otroke in goste obvesti o zaključku praznovanja, da se lahko pripravite na pospravljanje prostora.

Ob dogovorjeni uri prostor prosim zapustite, da se lahko končno očisti in pripravi za naslednji dogodek.

Koda za izvoz iz parkirišča je napisana na vratih igralnice.

Prostor je zaradi varnosti pod video nadzorom.

Plačilo 

Plačilo  najema igralnice se uredi pred zaključkom praznovanja, ko vam posredujemo račun na vaš email.

2. Praznovanje rojstnega dne z animatorjem v igralnici

Prihod

Dragi starši slavljenca in gostje,  prosimo vas, da na praznovanje pridete pravočasno, vendar ne več kot 15 minut pred pričetkom rojstnega dne.
V primeru otrokovih alergij ali drugih posebnosti prosimo, da opozorite animatorje ob prihodu.
Otroci v igralnico vstopajo obuti v nedrseče copate ali čisto športno obutev, ki jo prinesejo s seboj.

Zadnjih dvajset minut animacije je namenjeno torti in slavju. Po dveh urah praznovanja starši otroke lahko prevzamejo v svoje varstvo in/ali odpeljejo domov.
Otroci se lahko po koncu praznovanja pod nadzorom staršev še naprej igrajo v igralnici do konca dogovorjene ure odhoda.

Hrana in pijača se v igralni del NE nosita.

Starše prosimo, da nam nekaj dni pred praznovanjem sporočijo končno število otrok, ki bodo prisotni na rojstnem dnevu. To nam je v veliko pomoč pri organizaciji celotnega praznovanja.

Železna vrata se med tednom zaprejo po 19.uri, v soboto po 12.uri. Koda za izvoz iz parkirišča je napisana na vratih igralnice. Načeloma so vrata v času praznovanj odprta.

So starši prisotni na praznovanju?

Starši so dobrodošli na začetku praznovanja, ko je čas za sprejem staršev in povabljenih otrok ter ob koncu, ko se otroci poslavljajo.
Prisotnost staršev v času praznovanja ni potrebna, saj so otroci ves čas pod nadzorom animatorjev, ki zanje skrbijo v času praznovanja.
Večletne izkušnje so pokazale, da prisotnost staršev odvrača pozornost otrok, zaradi česar je njihova igra motena, otroci drugače sodelujejo, kvaliteta animacije pa je lahko nižja.

V kolikor želite biti vseeno prisotni, potem vas naprošamo, da animatorjem prepustite vodenje in animacijo otrok. V primeru, da želite prisotnost vseh staršev priporočamo najem igralnice brez animatorjev. Animacijo izvajamo za otroke od 4. leta dalje, za mlajše otroke pa poskrbijo starši.

V kolikor koristite kotiček za starše ga na grobo očistite, da je pripravljen na končno čiščenje. V nasprotnem primeru, da ni grobo počiščeno (umazane in polite mize, stoli, koščki hrane, konfeti, hrana po igralu, škatle od pizz, pijače, smeti, itd.,…), vam zaračunamo dodatno čiščenje v znesku 30€.

Vse kar prinesete za starše in otroke,  po zaključku prosim tudi odnesete.  Prostor se uredi v tako stanje, kot ste ga dobili. Mize in stole pa se postavi nazaj na svoje mesto.

Prisotnost staršev otrok mlajših od četrtega leta je obvezna ves čas praznovanja!

Plačilo 

Plačilo animacije se uredi po zaključku praznovanja, ko vam posredujemo račun na vaš email, v kolikor je prisoten animator se plačilo uredi z gotovino ob prejemu računa.

3. Praznovanje na kmetiji s konji

Dragi starši slavljenca in gostje,  prosimo vas, da na praznovanje pridete pravočasno, vendar ne več kot 15 minut pred pričetkom rojstnega dne.

Konji so ljubeče, a tudi zelo občutljive živali, ki se hitro odzovejo na zunanje dražljaje in glasnost, zato previdnost ni odveč. (kričanje, glasnost, pokanje balonov,…) Konjev se ne hrani s seboj prinešeno hrano. Lahko pa se jo pusti, da jo skrbniki po potrebi ponudijo konjem.

V primeru otrokovih alergij ali drugih posebnosti prosimo, da opozorite animatorje ob prihodu. Torto in svečko starši prinesete ob pričetku praznovanja.

Za celotni pribor in kozarce poskrbimo mi.

Starost otrok

Najnižja priporočljiva starost za praznovanje na kmetiji je dopolnjeno 4. leto, ko je otrok lahko že samostojen pri igrah in jahanju. Vodenje konja poteka v spremstvu izkušenega jahača.

Starši otroke pripeljete in pustite v varstvo animatorju/jem. V bližini je več kavarn, kjer lahko spijete kavo ali pa se odpravite po opravkih.

Oprema otroka za jahanje in praznovanje

Za praznovanje priporočamo udobno športno obutev in obleko, da se bo otrok med igrami počutil udobno. Priporočljivo je, da ima otrok s seboj jopico in/ ali windstoper.

Poleti priporočamo zaprto obutev (kot je Teva), ne japonk ali natikačev, ki niso varni za aktivno igro. V kolikor ste izbrali program vodne vragolije vsi povabljeni otroci prinesejo s seboj kopalke in brisačo.

Vreme

Praznovanje na kmetiji poteka v suhem vremenu. V kolikor nekaj dni pred dogodkom vidimo, da bo slaba napoved se praznovanje ali prestavi na prvi prosti termin ali pa se preselimo v našo bližnjo igralnico Rubi in Rudi(2km stran) v kolikor je le ta prosta.

V kolikor boste potrebovali pomoč ali imeli vprašanja smo vam na voljo na 040 415 211 – Tanja.