Za vaše šolarje, v času poletnih počitnic 2024, pripravljamo zanesljivo, poučno in predvsem nepozabno počitniško varstvo otrok.

Za hiter pregled, kako uživajo otroci v varstvu si poglejte spodnji video…

 

Dneve poletnega varstva bomo preživeli v naravnem okolju hipodroma, kjer bomo jahali konje.

rojstni dan jahanje lesce

poletno varstvo

KLIKNI ZA REZERVACIJO TERMINA

animator varstvo otrok ljubljanaPozdravljeni!

Sem Tanja Pogačnik Fartek, mama 12. letnega sina iz Radovljice. Po izobrazbi vzgojiteljica predšolskih otrok, s statusom varuha otrok, šolska pedagoginja.

Že od leta 2009 varujem otroke v lastnem varstvu otrok ter organiziram program in aktivnosti za otroke na različnih prireditvah, delavnicah in rojstnih dnevih.

Do sedaj smo organizirali že več kot 3.000 dogodkov.

Skupaj z našimi animatorji smo pripravili pester dopoldanski program na hipodromu Lesce ob konjih, kjer bomo predvsem kreativni in igrivi.

V tekočem tednu se bomo spoznali  s konji  in poskrbeli, da bodo vaši otroci imeli nepozabno doživetje na svežem zraku.

***

Da se bomo imeli zelo kreativno in pestro se lahko prepričate že iz množice naših idej, ki so jih objavili različni mediji –https://rubirudi.com/v-medijih

Naši animatorji v varstvu otrok

Za varstvo otrok bomo skrbeli animatorji z več letnimi izkušnjami in pedagoškim znanjem. Vsi naši animatorji imajo ali se izobražujejo za pedagoško izobrazbo in izkušnje pri delu z otroki.

Sem Rebeka, stara 22 let. Študiram na pedagoški fakulteti-predšolsko vzgojo. Svoj prosti čas najraje preživim v družbi konj, ki jih imamo doma. Ker pa imam zelo rada otroke in delo z njimi, sem ustanovila Konjeniško društvo Sky, kjer otroke učim jahati, organiziram rojstnodnevna praznovanja.  Občasno delam tudi kot študentka v vrtcu Naklo. Rada sem v naravi ali pa ustvarjam skupaj z mlajšo sestrico.

Živijo, sem Klara, stara 20 let in študiram na pedagoški fakulteti in sicer predšolsko vzgojo. Že več let delam z otroci tudi v prostem času kot animatorka in občasno pomagam v gasilskem društvu pri gasilski mladini. Sem živahna punca, ki veliko časa preživlja v naravi in s svojimi prijatelji. Rada imam živali, ustvarjam in berem knjige. Zelo rada delam z otroki.

 

 
 

Pohiti, prosta mesta so omejena…

KLIKNI ZA REZERVACIJO TERMINA

Zakaj vpisati otroka v Rubi in Rudi počitniško varstvo?

 • Del dneva bomo namenili skupinski in tudi prosti igri.
 • Dan bomo preživljali na prostem na hipodromu Lesce, kjer bomo spoznavali konje in jih seveda jahali ter bližnji okolici.
 • Imeli bomo veliko zabave, druženje s sovrstniki, kreativne, športne igre.
 • Vodne urice za ohladitev v poletni vročini nas čakajo v kampu Šobec.
 • Udejstvovali se bomo v športnih aktivnosti, odšli na izlet v bližnji gozd ali hrib.
 • Spoznavali bomo naravo in okolje v katerem živimo skozi igro in se učili novih tehnik kreativnosti.
 • Imeli še druge aktivnosti.

poletno varstvo lesce

varstvo ustvarjanje

poletno varstvo kopanje bled

Lokacija

Poletno varstvo bo potekalo:

 • na hipodromu Lesce, Alpska cesta 109, Lesce
 • V primeru slabega vremena pa imamo zagotovljen notranji prostor.

Varstvo je tako zagotovljeno v vsakem vremenu.

Program počitniškega varstva otrok

Vsak dan se bo odvijal po ustaljenem ritmu, da otroci ohranijo šolsko disciplino. Znotraj programa pa bomo imeli bogat urnik ter tudi čas za prosto igro in druženje otrok.

Dnevni urnik počitniškega varstva

 • 7.30 – 8.00 – prihod otrok, prosta igra v naravi
 • 8.30 – 9.00 – zajtrk
 • 9.00 – 12.00 – aktivnosti v naravi, jahanje konja, nega konj, igre na prostem, kreativnost, obiski
 • 12.00 – 13.00 – kosilo, prosta igra
 • 13.00 – popoldanske aktivnosti  (gibalne igre, delavnice, ustvarjanje, sprehod, obisk igral, kopanje)
 • 15.00  – popoldanska malica
 • do 16.30 – prosta igra

 

Kako izgleda dan v počitniškem varstvu? Klikni za ogled videa.

poletno varstvo jahanje Lesce

Nekaj utrinkov iz počitniškega varstva v sliki:

varstvo s konji lesce

poletno varstvo ustvarjanje

poletno varstvo igra lesce

Starost otrok

V varstvo sprejemamo šolske otroke stare od 6.let  do starosti  cca. 12. let oz. otroke, ki se septembra vpisujejo v 1. razred.

Možnosti varstva otrok

 • 5 – dnevno *
 • 3 – dnevno
 • 2 – dnevno

* oskrbniki konj – Otroci, ki so v našem varstvu vseh 5 dni so tudi oskrbniki konj in pomočniki animatorja en dan v tednu.  Oskrbniki poleg jahanja skrbijo za konja, pomagajo pri negi, krtačenju, hranjenju, čiščenju boksa, pomagajo jahaču.

Cena

Cena 5. dnevnega varstva znaša 190€, drugi otrok iz iste družine 160€, tretji otrok iz iste družine 140€.

Cena 3. dnevnega varstva  znaša 140€.

Cena 2. dnevnega varstva za znaša 115€.

Cena vključuje: celotni program, dopoldanske aktivnosti, oskrba in dnevno jahanje konja, popoldanske aktivnosti na kmetiji, kreativni material, zajtrk, kosilo, popoldansko malico.

Termini za leto 2024 so odprti!

1. termin od 1.7. do  5.7. 2024

2. termin od od 15.7. do 19.7.2024

3. termin od od 29.7. do 2.8.2024

4. termin od od 5.8. do 9.8.2024

5. termin od od 19.8. do 23.8.2024

 

Rezervacija termina

Termin vam rezerviramo po plačilu akontacije 50 EUR. Znesek se vam bo odštel od končnega zneska za varstvo. V primeru, da se otrok varstva ne udeleži, se akontacija ne vrača. Teden dni pred pričetkom varstva vam pošljemo še podrobna navodila in račun za preostali znesek.

Za izvedbo varstva mora biti v posamezen termin vpisanih minimalno 10 otrok za celotedensko varstvo, v nasprotnem primeru vas predčasno obvestimo.

Za vprašanja nas kontaktirajte na 040 415 211 ali tanja@rubirudi.com.

Rezervacije sprejemamo samo do zapolnitve prostih mest preko spodnjega obrazca:

Mnenja staršev o počitniškem varstvu: 

 
Nikolina je bila letos že drugič in naslednje leto pride spet, ker ji je vse kar se dogaja na varstvu zelo všeč….in tudi midva z možem se strinjava z njo. Nimava nobene kritike, aktivnosti imate veliko, predvsem pa odtehta hlev s konjema, ki lepo zaokrožita celoto vaše ponudbe. Poleg igralnice, proste igre in delavnic, otroci lahko čofotajo, jahajo in so skrbniki. Letos, ker je že dovolj velika, je lahko bila skrbnica in to ji je veliko pomenilo in je bila ponosna nase. Hvala vam za vse in se ponovno srečamo naslednje leto!
Lepo vas pozdravljamo Nikolina, Gregor in Katja!
 
***
 

Hvala za fotografije. Res jih je veliko. Že iz njih se vidi, da so otroci uživali. Pa še v pomoč bodo, da slišimo še kakšno dogodivščino, ki je do sedaj še nismo. Za naši deklici sem prepričana, da sta se imeli odlično. To pa vem zato, ker se nad niti eno stvarjo nista pritožili. To se sicer sliši malo čudno, ampak v resnici pove veliko, ker sicer zelo hitro povesta, kaj ju moti in jima ni v veselje.
Očitno je bilo ravno prav vsega. Prava uravnoteženost med vodenimi aktivnostmi in prosto igro.Ravno prav velika skupina, raznolikost aktivnosti, vključevanje živali in skrbi zanje, občutka, da se ne samo igrajo, ampak tudi kaj koristnega postorijo. Vsak dan sta z navdušenjem pripovedovali, kaj so počele. Nikoli nista izgledali izmučeni, naveličani ali nejevoljni. Vsak dan pa dovolj utrujeni, da sta zvečer do pol devetih že zaspali.  Majda

***

Najlepša hvala za varstvo, ki bo Pii ostal v lepem spominu!  Tjaša

***

Mi se vam in vašim sodelavcem zahvaljujemo za nadvse prijetno in zabavno počitniško otroško varstvo ter seveda za poslane slike! Le te prikazujejo vesele obraze zadovoljnih otrok in polno dogodivščin :-).

***

Za vaše počitniško varstvo smo izvedeli od družine Š. in vsekakor moram priznati, da čeprav ste od nas nekoliko oddaljeni, je bila izbira varstva prava! Naša Tesa je pri vas uživala ves teden, saj je bil prav vsak dan nekaj posebnega! Jana

***

Hvala za res dobro, kvalitetno varstvo, Kiara je bila zelo zadovoljna in drugo leto se upam, da spet srečamo. Kristina

***

Hello Tanja, thank you very much for the pictures, my girls really enjoyed the time spent with you. Renata

***

Hvala za super varstvo in fotografije, vidim, da so otroci zelo uživali. V kolikor tudi čez leto organizirate kakšne aktivnosti, me prosim o njih obvestite. Tina S.

***

Najlepša hvala za poslane utrinke in seveda obenem hvala za prijetno varstvo,
Vanja je bila navdušena. Tako da se ob kateri drugi priložnosti sigurno še srečamo. – Damjana U.

***

Hvala za slikce. Hčerki sta povedali, da je bilo varstvo zelo kul. :))  Tina M.

***

Najprej bi se vam rada zahvalila za izpeljavo programa, Zara je domov prihajala utrujena in navdušena. Hvala za prijetno izkušnjo.  Mateja G.

***

Najlepša hvala za posnetke. Andrej in Daniel sta se imela izvrstno in bi rada šla v varstvo še kak teden. Urška

***

Brina pravi, da je bilo luštno. Pride še za kak dan v avgustu, zagotovo. Jerneja

***

Najlepsa hvala za fotografije- res ste poceli ogromno zanimivih aktivnosti…Nea se je imela lepo in komaj caka, da bo lahko zopet prišla. Hvala vam za popestritev njenih pocitnic. Saša

***

Moram vam povedati, da je bilo to vaše počitniško varstvo zanjo očitno res srečno doživetje, saj je vsak dan komaj čakala da, bo naslednji dan, ko bo zopet lahko odšla k vam. Tjaša

***

Najlepša hvala tako za varstvo kot za slike, Lukas je bil zelo zadovoljen in bi se z veseljem še enkrat udeležil, če bi bil v času novega termina doma. Mirjam

***

Inti je bila navdušena in je vsako jutro (razen dneva, ko je bil napovedan izlet na Šmarno goro), komaj čakala, da pride. Mislim, da vam to pove vse. Špela

Hči Stella je bila zelo zadovoljna. Šla bi še naslednje leto;) Gloria

***

Hvala vam in vsem sodelujočim za čudovite spomine in vso skrb:) Tatjana

Z otroki v varstvu smo preživeli zelo aktiven teden v naravi, kjer ni manjkalo niti zabave in ustvarjalnosti niti povsem praktičnega nabiranja novih izkušenj in znanj. Otroci so domov odnesli vse izdelke, ki so jih ustvarili na vsakodnevnih delavnicah, pa najsi bodo za okras, spomin ali nadaljno samostojno uporabo.

A najpomembnejše so ravno nove izkušnje s sovrstniki in v naravi, saj te obogatijo otroka za vse življenje.

Rezervacija termina

Za vprašanja nas kontaktirajte na 040 415 211 ali tanja@rubirudi.com.

KLIKNI ZA REZERVACIJO TERMINA

Prijave sprejemamo samo do zapolnitve prostih mest!