Ali je poslikava obraza primerna za vse otroke?

Poslikava obraza otrok je vse bolj priljubljena aktivnost na različnih prireditvah, kot so otroške rojstnodnevne zabave, šolski pikniki, sejmi in drugi dogodki. Če razmišljate o organizaciji takega dogodka ali pa želite otroku polepšati njegov dan, vam ponujamo nekaj koristnih nasvetov, kdaj se odločiti za poslikavo obraza otrok. (več …)

Nadaljujte z branjem Ali je poslikava obraza primerna za vse otroke?

12 unikatnih idej za darilo na materinski dan

Materinski dan ali dan žena je lepa priložnost, da svoji mami izkažete ljubezen in hvaležnost. Šopek rož in sladko presenečenje je lepo darilo, kaj pa če bi to leto obdarovali malo drugače?  Zakaj ne bi letos presenetili mame s čudovitim in unikatnim darilom, ki ga boste izdelali sami?Posebno, če imate doma otroke, ki bodo z veseljem pomagali pri ustvarjanju. (več …)

Nadaljujte z branjem 12 unikatnih idej za darilo na materinski dan

Kako se odločiti med animatorjem, poslikavo obraza, čarodejem ali klovnom?

Organizacija otroške zabave lahko predstavlja veliko izzivov še posebej, ko gre za izbiro animacije, ki bo navdušila otroke. Vedno animacijo lahko v celoti pripravite sami ali pa vodenje prepustite profesionalnim animatorjem. (več …)

Nadaljujte z branjem Kako se odločiti med animatorjem, poslikavo obraza, čarodejem ali klovnom?

Petnajst najboljših nasvetov za poslikavo obraza

Po več kot 15. letih priprav in organizacij otroških dogodkov in rojstnih dni, je bila poslikava obraza vedno HIT zabave. Seveda se iz skupinice 15 otrok našel tudi otrok, ki si ni želel poslikave, ali pa je rabil malo več časa, da se je opogumil, vendar na koncu je bila večina otrok zadovoljno nasmejana ob pogledu drug na drugega. (več …)

Nadaljujte z branjem Petnajst najboljših nasvetov za poslikavo obraza

Kako motivirati otroke, da preživijo več časa v naravi in manj za zasloni?

So vaši otroci rajši pred TV ekranom, tablico ali mobilnim telefonom kot v naravi? Imate šoloobveznega otroka, ki večino dneva presedi v šoli, za domačimi nalogami, za računalnikom, na kavču ipd?

Vaš otrok nima želje, da bi vsaj kak popoldan preživel v naravi? (več …)

Nadaljujte z branjem Kako motivirati otroke, da preživijo več časa v naravi in manj za zasloni?

Konec zapisov

Konec zapisov