Nasveti za ustvarjanje nepozabnih otroških dogodkov: vodič za organizacijo

Ali načrtujete rojstnodnevno zabavo, šolski piknik ali kateri koli drug dogodek za otroke? Organizacija dogodkov za otroke zahteva natančno načrtovanje in pozornost do najmanjših podrobnosti, da bi zagotovili nepozabno izkušnjo…

Nadaljujte z branjemNasveti za ustvarjanje nepozabnih otroških dogodkov: vodič za organizacijo

Kako motivirati otroke, da preživijo več časa v naravi in manj za zasloni?

So vaši otroci rajši pred TV ekranom, tablico ali mobilnim telefonom kot v naravi? Imate šoloobveznega otroka, ki večino dneva presedi v šoli, za domačimi nalogami, za računalnikom, na kavču ipd?

Vaš otrok nima želje, da bi vsaj kak popoldan preživel v naravi? (več …)

Nadaljujte z branjemKako motivirati otroke, da preživijo več časa v naravi in manj za zasloni?

25 idej za adventni koledar

Kupljeni adventni koledarji ponavadi vsebujejo male čokoladice ali sladka presenečenja. Otrokom so sicer zelo zanimiva, nam staršem pa ne preveč. Še posebno ne v decembru, ko so sladkarije na voljo na vsakem koraku!

Če za vaše malčke iščete alternativo adventnemu koledarju, izdelanim iz čokolade in sladkarij, potem je ta članek za vas! Zbrali smo 25 uporabnih idej za zabavne in premišljeno izdelane adventne koledarje, ki bodo všeč tako otrokom kot družinam nasploh – sestavite pa jih lahko povsem sami in si tako za letošnji božič ustvarite povsem unikaten adventni koledar. (več …)

Nadaljujte z branjem25 idej za adventni koledar

Konec zapisov

Konec zapisov