30 izvirnih idej za božična darila


Prihaja najlepši čas v letu, veseli december, z njim pa tudi prazniki. Poleg okraševanja domov, ulic, smrečic, so tu še darila in obdarovanja, kar za mnoge lahko predstavlja stres. Najti odgovor na vprašanje: Kaj podariti svojim dragim, prijateljem, družini, sodelavcem, itd. je za marsikoga naporno.

Včasih ni idej, ali nam primanjkuje denarja ali pa nimamo časa. Za vas smo pripravili izvirne ideje za božična in novoletna darila.

(več …)

Nadaljujte z branjem 30 izvirnih idej za božična darila

12 načinov za zmanjšanje onesnaževanja okolja

Ste kdaj pomislili kakšen je vaš ogljični odtis? Kaj pa ogljični odtis vaše družine?  Kaj delate pravilno in kaj bi radi spremenili?

22. aprila je svetovni dan Zemlje! Pred vami je 12 načinov, kako lahko pomagate k bolj čistemu okolju!

(več …)

Nadaljujte z branjem 12 načinov za zmanjšanje onesnaževanja okolja

15 idej za koristno preživljanja časa z otroki

Otroci dneve preživljajo v vrtcu ali šoli, ko pa pridejo domov starši razmišljamo kako čim bolj koristno preživeti prosti čas. Poglejte si 15 idej, ki bodo ustvarile nepozabne spomine, hkrati pa za njih ne bomo zapravili gore denarja. (več …)

Nadaljujte z branjem 15 idej za koristno preživljanja časa z otroki

Koliko dejavnostmi naj bi imeli naši otroci?

V današnjem hitru tempu življenja, niso (pre)zasedeni le starši, ampak tudi otroci. Ni nobena redkost, da ima že vrtčevski otrok zasedeno popoldne ali 6. letnik najmanj štiri aktivnosti poleg šole. Tukaj se poraja vprašanje…

S koliko izvenšolskimi dejavnostmi naj bi se ukvarjali naši otroci? (več …)

Nadaljujte z branjem Koliko dejavnostmi naj bi imeli naši otroci?

Pečemo skupaj z otroci

V jesenskih dneh, ko se nam pokaže slabo vreme in več ostajamo doma, se vprašam kako koristno preživeti čas s svojim sinom? Posebno, če zunaj pada dež in ne moreš v gozd, bližnji park ali igrišče. Takrat s sinom vzameva predpasniko, kuhalnico, pripraviva sestavine in pečeva… (več …)

Nadaljujte z branjem Pečemo skupaj z otroci

Kako na zabaven način premagati poletno vročino?

Poletja, počitnic, sonca in morja se veselimo vsi. Težko pričakovan oddih od vsakdanjih obveznosti. Kaj pa vročina? Ena rešitev je ostati v senci ali doma v klimatsko hlajenih prostorih. Kako pa se spopadati z vročino in jo premagati na zabaven način?

Nekaj predlogov boste našli v nadaljevanju.  (več …)

Nadaljujte z branjem Kako na zabaven način premagati poletno vročino?

Konec zapisov

Konec zapisov