Ali je poslikava obraza primerna za vse otroke?

Poslikava obraza otrok je vse bolj priljubljena aktivnost na različnih prireditvah, kot so otroške rojstnodnevne zabave, šolski pikniki, sejmi in drugi dogodki. Če razmišljate o organizaciji takega dogodka ali pa želite otroku polepšati njegov dan, vam ponujamo nekaj koristnih nasvetov, kdaj se odločiti za poslikavo obraza otrok. (več …)

Nadaljujte z branjemAli je poslikava obraza primerna za vse otroke?

Kako motivirati otroke, da preživijo več časa v naravi in manj za zasloni?

So vaši otroci rajši pred TV ekranom, tablico ali mobilnim telefonom kot v naravi? Imate šoloobveznega otroka, ki večino dneva presedi v šoli, za domačimi nalogami, za računalnikom, na kavču ipd?

Vaš otrok nima želje, da bi vsaj kak popoldan preživel v naravi? (več …)

Nadaljujte z branjemKako motivirati otroke, da preživijo več časa v naravi in manj za zasloni?

25 idej za adventni koledar

Kupljeni adventni koledarji ponavadi vsebujejo male čokoladice ali sladka presenečenja. Otrokom so sicer zelo zanimiva, nam staršem pa ne preveč. Še posebno ne v decembru, ko so sladkarije na voljo na vsakem koraku!

Če za vaše malčke iščete alternativo adventnemu koledarju, izdelanim iz čokolade in sladkarij, potem je ta članek za vas! Zbrali smo 25 uporabnih idej za zabavne in premišljeno izdelane adventne koledarje, ki bodo všeč tako otrokom kot družinam nasploh – sestavite pa jih lahko povsem sami in si tako za letošnji božič ustvarite povsem unikaten adventni koledar. (več …)

Nadaljujte z branjem25 idej za adventni koledar

Čudovite ustvarjalne ideje za jesenske dni

Poletje se poslavlja, na vrata počasi že trka jesen. Z otroci se podajte na sprehod v bližnji gozd in se načudite vseh barv, ki se pojavljajo v naravi.

Opazujte živo in neživo naravo v gozdu in prisluhnite zvokom narave.

Sprostite se, naužijte svežega zraka in naberite: liste, korenine, kamne, storže, plodove, vse kar zanimivega lahko najdete na vašem sprehodu.

(več …)

Nadaljujte z branjemČudovite ustvarjalne ideje za jesenske dni

Konec zapisov

Konec zapisov