Kako se odločiti med animatorjem, poslikavo obraza, čarodejem ali klovnom?

Organizacija otroške zabave lahko predstavlja veliko izzivov še posebej, ko gre za izbiro animacije, ki bo navdušila otroke. Vedno animacijo lahko v celoti pripravite sami ali pa vodenje prepustite profesionalnim…

Nadaljujte z branjemKako se odločiti med animatorjem, poslikavo obraza, čarodejem ali klovnom?

Petnajst najboljših nasvetov za poslikavo obraza

Po več kot 15. letih priprav in organizacij otroških dogodkov in rojstnih dni, je bila poslikava obraza vedno HIT zabave. Seveda se iz skupinice 15 otrok našel tudi otrok, ki si ni želel poslikave, ali pa je rabil malo več časa, da se je opogumil, vendar na koncu je bila večina otrok zadovoljno nasmejana ob pogledu drug na drugega. (več …)

Nadaljujte z branjemPetnajst najboljših nasvetov za poslikavo obraza

25 idej kje praznovati rojstni dan

Se približuje otroški rojstni dan vi pa razmišljate kje bi praznovali?

Dobra zabava je zagotovo odvisna tudi od primernega prostora! Ni vsako stanovanje dovolj prostorno ali primerno za razigrane otroke.

Otroci potrebujejo svoj prostor tako za igro kot tudi pogostitev s pijačo, hrano in torto.  Več prostora je boljše je! (več …)

Nadaljujte z branjem25 idej kje praznovati rojstni dan

Otroške torte za rojstni dan

Rojstni dan brez torte, res ni pravi rojstni dan. Starši nas večkrat vprašate ali tortice izdelujemo tudi mi.

Za vas organiziramo celotno organizacijo praznovanja, torte pa prepuščamo v roke slaščičarskim umetnikom. Da pa bi lahko ponudili tudi vam dragi starši lepo in okusno otroško torto za rojstni dan otroka, smo se povezali s pravo umetnico sladkih dobrot, ki obvlada svoje področje!

To je Nuša poznana pod znamko Gozdni atelje .

Moje ime je Nuša, prihajam iz Ljubljane in že več kot 7let ustvarjam slastne, sočne sladice za vaša praznovanja, rojstne dneve in druge vesele dogodke. Tortice in ostale sladice, ki jih pripravljam za vas, so pripravljene z ljubeznijo in veseljem, prav tako ne vsebujejo nobenih umetnih arom in past.

(več …)

Nadaljujte z branjemOtroške torte za rojstni dan

Konec zapisov

Konec zapisov