Kako izbrati najboljše poletno varstvo za vašega otroka?

Poletje in poletna varstva so že pred vrati in otroci so že prav počitniško razigrani. Tudi starši se gotovo že veselite dopusta, ki ga boste brezskrbno preživeli z njimi.

Težava nastane, ko bo potrebno vsaj za nekaj časa poiskati najboljše poletno varstvo. Vsi vemo, da za celotne počitnice enostavno ne bo dovolj dopusta in starih staršev.

 

(več …)

Nadaljujte z branjemKako izbrati najboljše poletno varstvo za vašega otroka?

15 idej za koristno preživljanja časa z otroki

Otroci dneve preživljajo v vrtcu ali šoli, ko pa pridejo domov starši razmišljamo kako čim bolj koristno preživeti prosti čas. Poglejte si 15 idej, ki bodo ustvarile nepozabne spomine, hkrati pa za njih ne bomo zapravili gore denarja. (več …)

Nadaljujte z branjem15 idej za koristno preživljanja časa z otroki

Pa ne že spet nova vzgojiteljica!

Poznaš občutek, ko se zaradi takih in drugačnih razlogov poslavlja otrokova vzgojiteljica in veš, da ga čaka nova uvajalna doba s povsem neznano osebo? Moja dva otroka sta skupaj do sedaj zamenjala zagotovo vsaj 10 vzgojiteljic… Vsakič sem del stresa preživljala tudi sama. Sprva sem menila, da je to povsem nepravično do mojih dveh srčkov, danes pa sem prepričana, da je velika prednost. (več …)

Nadaljujte z branjemPa ne že spet nova vzgojiteljica!

Kako zaščititi otroka pred soncem in sončnimi opeklinami?

Bliža se toplo poletje z dolgimi dnevi in vedno krajšimi oblačili. Čas piknikov, igranja v peskovniku, čofotanja v bazenu, veselja na igralih in oddihu na morju. Da bo poletni čas prijeten in varen za celo družino, smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki bodo vas in vaše najmlajše zaščitili pred soncem in sončnimi opeklinami. (več …)

Nadaljujte z branjemKako zaščititi otroka pred soncem in sončnimi opeklinami?

Potrebujem varuško! Kaj je dobro vedeti?

Pripravili smo nekaj nasvetov, ki jih je dobro vedeti preden najdete varuško za vašega otroka.  Tako boste lahko brez skrbi pustili otroka v ljubečem okolju izbranega varuha.

Najdite varuško, ki ji zaupate

Verjetno najpomembnejši dejavnik, ki bo odtehtal odločitev o izbiri kdo bo varuh vašega otroka. Pomembno je, (več …)

Nadaljujte z branjemPotrebujem varuško! Kaj je dobro vedeti?

10 vprašanj za intervju z varuško

Oddali ste povpraševanje za varuha otrok. Na vaš oglas pa se je javilo veliko število kandidatov, ki nudi varstvo. Kako izbrati najboljšega kandidata? Da boste našli najbolj primernega varuha, je dobro, da ste pripravljeni z vprašanji za razgovor.

1. Vprašajte kakšne izkušnje ima kandidat pri varovanju otrok? Ali ima izkušnje pri varovanju iste starostne skupine kot je vaš otrok?

Lahko povprašate po najboljših izkušnjah, ki so mu/ji ostale v spominu in tudi slabših izkušnjah pri varovanju otrok. (več …)

Nadaljujte z branjem10 vprašanj za intervju z varuško

Konec zapisov

Konec zapisov