Obvestilo o spremembi lokacije kmetije v Ljubljani

You are currently viewing Obvestilo o spremembi lokacije kmetije v Ljubljani

Pred 10. letimi smo sklenili sodelovanje in prijateljstvo s kmetijo Česenj, kjer skupaj soustvarjamo praznovanja, delavnice, jahanja in poletna varstva za otroke. V tem času se je na kmetiji marsikaj spremenilo, dodajali smo nove programe, se še bolj povezali z Olivetijem in Ingo in vzljubili ta “mali” košček raja ob obrobju Ljubljane in ga vzeli za “svojega”.

Kot vsako leto, tudi letos poleg rojstnih dni za otroke, organiziramo poletno varstvo. Obveščamo vas o letošnji novosti spremembe lokacije, ki se dogaja zaradi selitve kmetije na drugo lokacijo. Lokacija bo začasna, dokler se ne postavi in prestavi objektov v naslednjih 12.-ih mesecih na končno lokacijo.

S 15.6. 2023 se vsi dogodki selijo na začasno lokacijo na Tacensko cesto 139.

pot do kmetije Česenj

 

Varstvo in rojstni dnevi bodo v letošnji sezoni možni na začasni lokaciji in sicer na zelo prostornem in
lepo urejenem vrtu , pod krošnjo dreves pred našo domačo hišo. Potrudili smo se da bo otrokom bivanje v tem času prijetno in udobno, ter zabavno, obenem pa staršem zelo dostopno, ko boste otroke peljali v dnevno varstvo.

Upam, da se bodo otroci na našem vrtu počutili tako domače, kot se počutimo mi z občutkom bližine narave v središču mesta, saj je pod krošnjo dreves obilico sence v vročih poletnih dneh, veliko zelenice za športne igre, ter bazen v katerem bodo otroci radi čofotali.

 

nova lokacija kmetija

Na lokaciji je tudi kuhinja, kjer bo možnost priprave zajtrkov in ostalih obrokov, ter urejene sanitarije. Jahanje konjev bo vključeno, kot vsako leto, tako da bodo lahko otroci vsak dan jahali in česali konje.

Parkiranje bo možno pri trgovini Spar na Brodu, kjer je parkiranje za 2 uri brezplačno, vstop pa možen iz parkirišča, skozi vhod za domačo trgovinico kmetije Česenj, na naš vrt.

Z Olivettijem in Ingo vas vsi veselo pričakujemo v našo družbo tudi to poletje, vabljeni!

Nadja Česenj, nosilka dop.dej. na kmetiji in Tanja Pogačnik Fartek, organizatorka dogodkov za otroke Rubi in Rudi

 

 

Dodaj odgovor