Priložnost poslovnega sodelovanja

Priložnost poslovnega sodelovanja

Spoštovani,

že nekaj časa nazaj sem slišala stavek, ki se me je dotaknil: “Svoje talente moramo izkoriščati, drugače gredo v nič!” S tem se popolnoma strinjam. Ker veliko časa z družino preživljamo v Bohinju, se je porodila ideja, da bi svoje ustvarjalne talente uporabila tudi v tem čudovitem kraju.

Seveda sem šla takoj v akcijo s klicanjem, predstavljanjem ideje. Vse lepo in prav, vendar so me prijazno odzravili z odgovorom: “Ideja je super, vendar ni sredstev za financiranje.” Hm? Sem optimistka, tako, da verjamem, da svoje zastavljene cilje lahko izpeljem, seveda z vašo pomočjo.

 

delavnice-za-otroke-na-prostem

 

V mesecu avgustu pripravljamo animacijski program za predšolske in šolske otroke, ki dopustniški čas preživljajo v Bohinju. Naše delavnice bi potekale v popoldanskem času, ko število obiskovalcev doseže višek, ob kopališču in plaži Bohinjskega jezera.  Med vikendom Bohinj obišče več tisoč obiskovalcev, med katerimi so tudi družine in otroci. Da bi se starši med dopustovanjem lahko sprostili, otroci pa imeli aktivno poletje, v sklopu našega dela pripravljamo dogodke za otroke po celotni Sloveniji.

 

Priložnost za poslovne partnerje:

V zameno za pokroviteljsko sponzorstvo vam nudimo objava vašega plakata na samem dogodku,  prisotnost sponzorskega materiala (letaki, promocijski material, itd.), grajenje email baze strank, objava bannerja na portalu www.VarstvoOtrok.com ter na fb straneh.

 

V okviru tedenskih delavnic bi pri Rubi in Rudi poskrbeli za:

Material, animacijo in izvedbo otroške delavnice

 

Cena pokroviteljstva:

za 1 delavnico/3 ure … 100€

Zakup 4 delavnic/ 4×3 ure … 350€

 

P.s. Delavnice bomo izvajali tudi po Ljubljani.

 

Za več informacij in vprašanj smo vam na voljo  na tanja@rubirudi.com ali 040 415 211.

 

Veselimo se in zahvaljujemo za sodelovanje ter želimo obilo uspeha.

 

Dodaj odgovor