Unq druženje v igralnici Rubi in Rudi

Unq druženje v igralnici Rubi in Rudi

Z velikim veseljem vas vabimo na prijetno druženje mamic, atijev in otrok. Tudi pri Rubi in Rudi podpiramo slovensko, domače, lokalno in zagovarjamo kvaliteto, ki jo pri podjetju UNQ STUFF zagotovo poznajo!

Lastnica Tina Rabzelj ustvarja čudovite, unikatne in modne izdelke za odrasle in otroke. Vabljeni na dogodek, kjer si boste lahko ogledali in tudi kupili njene izdelke, med tem ko se bodo otroci igrali v igralnici.

UNQ DRUŽENJE

“Brez vas ni nas!” je za marsikoga zgolj fraza, za nas pa dejstvo in ker UNQ STUFF nismo uvoznik cenene robe iz daljnih dežel, ampak smo mi ustvarjalci vseh naših izdelkov, se vam želimo predstaviti. Bi si torej želeli spoznati, kdo smo ljudje, ki ustvarjamo blagovno znamko UNQ STUFF?

Tudi nas pa zanima, kdo ste naši kupci in zato vas vabim na sproščeno druženje, kjer se bomo spoznali, družili in poklepetali.

Vabljeni v sredo 23.1.2019 kadarkoli od 16-20 ure.

 

Igralnica ljubljana kotiček2

 

Ker vemo kako težko si organizirate varstvo za vaše malčke smo se odločili, da bomo organizirali srečanje v igralnici RUBI & RUDI v Šentvidu (www.rubirudi.com)

Naslov: Igralnica Rubi in Rudi, stavba Slovenijales, Plemljeva ulica 8, 2. nadstropje. 

Tako boste brez skrbi, saj bomo lepo poskrbeli tudi za vaše najmlajše. Otroci se bodo v veliki igralnici lahko sprostili, igrali, spoznavali druge otroke in se prepustili brezskrbni igri. S seboj prinesite copate!

Medtem boste starši lahko v miru poklepetali in pogledali nekaj naših izdelkov tudi “v živo” .

Dogodek in igralnica je za vas popolnoma BREZPLAČEN!

Vabljeni, da skupaj preživimo UNQ popoldan!

Dodaj odgovor