Cena varstva otrok

Glede na vrsto varstva, ki ga izberete, je cena varstva otrok lahko zelo različna. Večina staršev vas želi vedeti ceno za mesečno varstvo, ki pri ponudnikih giblje med 250 pa tudi do 700 EUR.

Seveda krajši kot je čas varovanja, dražja je urna postavka, zato so cene različne, v kolikor otroka vpišete v mesečno celodnevno, dnevno, popoldansko ali samo enodnevno varstvo.

Vaš pogled na ceno mora biti bistveno drugačen, v kolikor želite kvalitetno varstvo primerljivo z vrtcem ali še kvalitetnejšim.

Cene varstva med različnimi ponudniki, je na “prvo žogo” nemogoče primerjati, saj nekateri nudijo samo varovanje, brez hrane, plenic, usposobljenih pedagoginj, izdajanja računov itd.

Preden se spustite primerjati varstva samo na podlagi cene, se pozanimajte, kaj vam posamična varuhinja dejansko ponuja.

Da bodo ponudniki vaše želje lahko obravnavali čim bolj individualno in vam povedali dejansko ceno za vaše želje glede varstva otrok jih seveda kar direktno kontaktirajte.

Ne zamudite odličnih člankov, nagradnih iger in brezplačnih dogodkov, kjer jahamo, izvajamo poslikavo ali animacijo otrok...Samo všečkajte nas in boste na tekočem:


Ni komentarjev

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Praznujemo 1. rojstni dan igralnice

24. aprila BREZPLAČEN vstop

Organiziraj nepozaben otroški rojstni dan
Prenesite BREZPLAČEN vodič za organizacijo rojstnega dne, ki se ga bo vaš otrok še dolgo spominjal.
(Že preko 2.000 prenosov)