6 namigov za prirejanje zabavne rojstno dnevne zabave za otroke

6 namigov za prirejanje zabavne rojstno dnevne zabave za otroke

Načrtujete rojstno dnevno zabavo za svojega otroka, nečaka, vnuka? Če boste sledili tem enostavnim namigom je zagotovljeno, da bo zabava najbolj zabavna in razburljiva do sedaj!
Preberite si 6 namigov kako pripraviti najbolj zabavno zabavo za vašega otroka.

1. Preprostost

Pri pripravi praznovanje vas hitro lahko zanese: “pretirano” okraševanje prostora in mize, preveč hrane in predolga zabava. Preprostost je pogosto najboljši način.
Najuspešnejše rojstnodnevne zabave so polne aktivnosti, so kratke, strukturirane in upravljive. »Otroke pustite tako, da si želijo še več,« je tisto, kar pravimo v zabaviteljskih poslih.

Preberite si več kako vključiti otroke v pomoč pri načrtovanju zabave.

 

dekoracija-otroski-rojstni-dan

2. Prepričajte se, da je starosti primerno

Da se bodo otroci res zabavali, morate pri praznovanju upoštevati starost svojega otroka. To velja tako za načrtovanje iger in dejavnosti, kot trajanje zabave in meni postrežene hrane.

Preberite si več katere zabavne igre vključiti na otroškem praznovanju.

3. Ustvarite »dejavnosti ob prihodu«

Dobro je, da že na začetku poskrbite za aktivnosti otrok. Na ta način se otroci začnejo zabavati takoj, ko prispejo na zabavo. Preprosti umetniški projekti so lahko za to odlični. Dobro pravilo je, da imate načrtovano vsaj 1 dejavnost za vsakih 10-15 minut zabave, saj bodo le tako otroci ves čas zaposleni.

4. Najemite profesionalnega animatorja za rojstni dan otroka

Profesionalni animator na rojstnodnevnih zabavah bo razumel pomembnost zabave vašega otroka.
Specializirani so za delo in animacijo z otroki, za zabavne in nepozabne trenutke, kar pomeni, da se boste na zabavi lahko sprostili in uživali tudi vi.

Preberite več informacij o animaciji na vašem domu.

5. Igrajte se zunaj

Če praznujete v toplejših mesecih, je to idealni čas za praznovanje na prostem. Poskrbite, da bodo otroci imeli na voljo tudi senčni prostor ter ustrezno zaščito pred vročino. (Klobučki, dovolj tekočine, sveže sadje, itd.)

 

praznovanje-na-prostem

6. Zabavajte se

To je pomemben faktor zabave!Tudi vi se morate zabavati. Otroci in starši se bodo na zabavi obračali na vas in, če se boste zabavali vi, se bodo tudi oni.
Zato uživajte na otrokovem posebnem dnevu. Pojejte kos torte (ali dva, ali tri). To si zaslužite.

 

 

Slika1: rbplanner.com
Slika2: RubiRudi.com

Dodaj odgovor