6 nasvetov kako obdariti slavljenca

6 nasvetov kako obdariti slavljenca

Ena od asocij na rojstni dan je zagotovo tudi darilo. Ko dobimo vabilo na otroški rojstni dan se pojavi vprašanje: “Kaj podariti?”1. Posebno je to težko vprašanje, če otroka ne poznate najbolje, zato je dobro razmisliti kaj otrok želi, potrebuje in kaj je moderno ta trenutek. V veliko pomoč vam bo, če se obrnete na starše slavljenca, ki vam bodo olajšali iskanje primernega darila.

2. Še boljše je, če imajo  starši slavljenca pripravljen seznam željenih stvari, tako bo otrok dobil res tisto, kar si želi ali potrebuje, stvari pa ne bo dobival podvojeno.

Želite, da otrok dobi darilo od vseh gostov? To je lahko odvisno tudi od tega, koliko zabav drugih otrok se vaš otrok udeleži, saj vas to lahko hitro udari po denarnici.

3. Ena izmed možnosti je, da že na vabila napišete »Prosim brez daril«. To staršem gostov prihrani denar, hkrati pa vam po hiši ne ležijo nezaželjene igrače. Verjetno se bodo tudi drugi starši s tem strinjali, a če ima vaš otrok prijatelje, ki kljub temu prinesejo darila, organizirajte deljenje daril po zabavi, tako da se drugi ne počutijo kot slabi gostje.

4. Če kupujete večjo in dražjo igračo, je smiselno to povedati staršem pred praznovanjem. Tako se strošek nakupa lahko razdeli na več otrok, razliko pa doplačate sami. V tem primeru otroci podarijo skupno darilo, kar je lahko zelo lepa gesta.

5. Želite biti izvirni in ne zapraviti preveč ? Darilo lahko naredite tudi sami. Poglejte si Darila za otroke malo drugače. 

fimo-masa-sovice

6. Še ena odlična možnost je ta, da postavite mejo glede daril, npr. 5 ali 10 €. Na ta način ima vaš otrok še vedno veselje ob odpiranju daril, nikogar pa to ne bo preveč stalo.

 

Nenazadnje je najbolj pomembno, da otroci rojstni dan slavijo skupaj s prijatelji.

Organizirajte jim odlično zabavo in ob tem bodo pozabili tudi na to, da niso dobili številnih daril (tako ali tako mu boste najboljše darilo naj verjetneje podarili vi sami).

 

Potrebujete pomoč pri animaciji?

Pokličite nas na 040 415 211 ali pišite na tanja@rubirudi.com z veseljem vam pomagamo pripraviti nepozabno zabavo za vašega otroka.

Dodaj odgovor