Najbolj razkošne rojstnodnevne zabave zvezdniških otrok

Najbolj razkošne rojstnodnevne zabave zvezdniških otrok

Zabave v vrednosti šestmestnih številk: Najbolj razkošne rojstnodnevne zabave zvezdniških otrok

Ste pripravili za otrokov 6. rojstni dan pinjato in nekaj vrečk sladkarij iz trgovine? Zvezdniki – so povsem taki kot mi!

Razen tega, da je vse kar delajo, večje, boljše, bolj razkošno in seveda precej dražje. Za primer si lahko vzamemo rojstnodnevne zabave njihovih otrok.

Vsem je jasno, da bi bili otroci ravno tako srečni in zadovoljni s pinjato in dostavljeno pico za njihov rojstni dan kot pa s pravimi metulji in po meri narejeno hišico za igranje. A kljub temu zvezdniki svojim otrokom organizirajo razkošne rojstnodnevne zabave, da lahko objavijo slike na Instagramu in se na ta način hvalijo pred svojimi sosedi – kar dejansko pomeni, da to počnejo, da zabavajo nas.

Družbeni mediji in osebni blogi nam omogočajo, da pokukamo v skrivnostni svet zvezdniških rojstnodnevnih zabav. Najbolj zanimivo je morda to, da ena takšna zabava stane več, kot ste vi zapravili za svojo poroko. In kljub temu jih svojim otrokom priredijo vsako leto. Preberite si dejstva o najbolj razkošnih rojstnodnevnih zabavah.

 

Suri Cruise –  100.000 dolarjev

Tom Cruise in Katie Holmes sta po nekaterih namigovanjih za Surijino 2. rojstnodnevno zabavo zapravila 100.000 dolarjev, seveda, zakaj pa ne? Za kaj vse sta to zapravila, se sprašujete? Sveže cvetlice, pravi metulji in gostinska oskrba znanega Wolfganga Pucka, so izbrskali pri časniku New York Daily News.

rojstni-dan-suri-cruise

Cirkus karneval Masona Disicka

S prvim vnukom slavne Kris Jenner so za njegovo 1. rojstnodnevno zabavo ravnali kot s princem. Kourtney Kardashian je priredila veliko zabavo v hiši svoje ‘mama-menedžerke’ na temo karnevala. Atrakcije so vključevale manjši živalski vrt, set vlakcev in vrtiljak. Spomini, ki jih bo Mason ohranil za vse življenje (ali pa tudi ne…).

Karneval-mason-disick

Je Blue Ivy Carter dobila konja?

Blue je za svoj 2. rojstni dan uživala na zabavi polni zvezdnikov. Zabava je vsebovala vse tipične elemente otroških slavljenj – barvanje obraza, baloni v obliki živali, itd., a nekoliko bolj netipična,  je bila izposoja celotnega zatočišča živali, Blue pa naj bi za darilo dobila konja, čeprav to ni bilo nikoli ne potrjeno in ne zanikano.

1. rojstni dan Stelle McDermott

Preden sta Tori Spelling in njen mož Dean McDermott v javnosti ‘prala umazano perilo’, sta bila srečen hollywoodski parček, ki ni skoparil pri plačilu 1. Stelline rojstnodnevne zabave. Zabava je imela temo pikapolonice in je vključevala glasbeno skupino The Jumpitz in darilne vrečke v vrednosti 2.500 dolarjev, po navedbah revije People.

rojstni-dan-stella-mcdermott-tori-spelling

 

Kingston Rossdale

Kot otrok staršev Gwen Stefani in Gavin Rossdale ni čudno, da je Kingston na svoj 4. rojstni dan žural kot rock-zvezdnik. Slavna starša naj bi za dogodek zapravila 15.000 dolarjev za čudovite dodatke kot so avtomat za bonbone, stojnica z limonado in razkošna ponudba hrane.

 

Po meri narejena hišica za igranje za Brooklyna Beckhama, vredna 187.000 dolarjev

Posh Spice zagotovo ve, kako organizirati elitno zabavo za rojstni dan. Victoria in David Beckham sta proslavila Brooklynov 6. rojstni dan z eno najbolj razkošnih rojstnodnevnih zabav vseh časov. Po navedbah revije Style List sta za po meri narejeno hišico zapravila 187.000 dolarjev. Ja res je, stala je več kot večina dejanskih hiš, o tem podatku se je vredno malce zamisliti.

Rojstni-dan-david-beckham-victoria

 

Po meri pripravljen rojstni dan vam pripravimo tudi mi – pri Rubi in Rudi. Mogoče res, da brez karnevala in popularne glasbene skupine, vendar z vsemi elementi in programom, ki jih vsebuje dobra in nepozabna zabava za otroški rojstni dan. Izbirate lahko med praznovanjem na prostem, zabavo s konji do tematskih praznovanj na večih lokacijah po Sloveniji.

In to za zmerno ceno! 🙂

 

Vir in slike: www.celebrations.com

 

 

Dodaj odgovor